תוכנית הקאלט של כאן 11, זוכת פרסי האקדמיה, חוזרת הפעם בספיישל אנשי קולינריה
שבוע של 5 ארוחות חג, ארוחות כשרות ומפוארות
השבוע יתחיל מיום ראשון ה- 13.04.2024 אחרי החדשות. מידי ערב
המשתתפים שייקחו חלק בשבוע הספיישל לפסח הם:
סמדי וקנין בומבה – בוגרת ראליטי לבישול. מבשלת אוכל עדתי, שלא היה מבייש אף שף צרפתי.
ניסן שור – סופר, תסריטאי ובמאי, בעל טור בעיתן "הארץ" והיה מבקר אוכל תחת השם הבדוי "ביצה עלומה".
נועה (דואה) לוי- שפית ישראלית הידועה במומחיותה ביצירת טעמים ייחודיים והתססות. שימשה כשפית למסעדות נחשבות בתל אביב והיום היא גם שפית פרטית.
שחף שבתאי- שף בעל שם עולמי, עם מסעדות בלונדון שנחאי וישראל. שף מסקרן בעולם הקולינריה, עם אופי המשלב דיוק ויצירתיות נועזת.
גל זהבי- יוצר תוכן, כוכב רשת וצלם אוכל עם מאות אלפי עוקבים ועשרות מיליוני צפיות בחשבונות הסושיאל. הוא פודי מושבע, חוקר אוכל ובוגר בית ספר לבישול.